Portfolio

Voor onze recente Magento-projecten verwijzen we u graag door naar de portfolio pagina van ons zusterbedrijf elgentos ecommerce solutions.

Wij hebben verder werk gedaan voor onder andere:

21Concepts
AHC Songfestival
Albertus Magnus
AllesVoorJeNintendo.nl
Autorent Direct
Boerema Geluidstechniek
Capita Selecta
De Naaidoos
Economische Bedrijfskundige Faculteitsvereniging RuG
EquineSaddlery
Groninger Cricket & Hockey Club
GHD BALDR
GHD Babylon
GHD DRVSVS
Herniakliniek Iprenburg

HospitaalVeenhuizen.nl
Innovatio
Kamer van Koophandel
Klein Finland
Life Planning Advies
Master Saddle Fitting Consultants
MagicZeppo
MiaSorella Concept & Design
Netwiz
RTV Noord
Schrik BV
Stucasso
Tafelgoud
TheExclusiveCar
Transport-Bali
iLeadz
WellnessGigant.nl

 

Webdevelopment

Wij leveren backend en frontend systemen voor een scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit. Ook op het gebied van webmarketing en webdesign kunt u bij ons terecht. Ons ervaren en flexibele team stelt ons in staat betrouwbaar en snel resultaat te leveren voor al uw wensen.

Magento webshops

Per 1 oktober 2011 hebben wij onze Magento activiteiten overgeheveld naar een nieuw bedrijf, elgentos ecommerce solutions. Heeft u Magento-specifieke wensen, kijk dan snel op elgentos.nl.

Webspiders & crawlers

Wij bouwen op maat gemaakte web spiders en crawlers waarmee wij data van het web kunnen verzamelen en dat op een logische en gestructureerde manier voor u kunnen presenteren.

Contactgegevens

Blaakmeer Webdevelopment
Peter Jaap Blaakmeer
Helperpark 292
9723ZA Groningen
info @ blaakmeer . com
Telefoon / fax: (+31) (0)50 7001 320
KvK nummer 01150550

Nieuws

17 / 06 / 2013

Afgelopen week is het nieuwe intranet van RTV Noord opgeleverd waarmee alle werknemers van RTV Noord van het laatste interne nieuws & foto's op de hoogte worden gehouden. Het intranet is gebouwd in Drupal 7 en heeft een groot aantal specifieke functies voor RTV Noord ingebouwd gekregen, waaronder het op de hoogte stellen van groepen en individuen via een op maat gemaakt mailsysteem, ingebouwd in Drupal.

17 / 02 / 2013

Afgelopen week is het nieuwe online rekeninginzicht systeem voor GCHC (Groninger Cricket & Hockey Club) live gegaan. Met dit systeem kunnen GCHC-leden hun rekening online inzien. Deze data wordt uit het kassasysteem van Fri-Jado gehaald en door middel van nette overzichten en pie charts gepresenteerd en uitgelicht.

05 / 01 / 2013

De website voor de vereniging van Jonge Kandidaten Ring Amsterdam is deze week live gegaan. Klik hier om deze in Django gebouwde site te bekijken.

Blaakmeer Webdevelopment is gespecialiseerd in het ontwikkelen van databases, content management systemen en search engine optimization. Ook op het gebied van webdesign en consultancy kunnen wij u van dienst zijn.